Semitrailer

Semitrailer klar for oppdrag i Bergen og omegn

Svanco Transport og Spedisjon skreddersyr totalløsninger med semitrailer for våre kunder.

En totalløsning med lastebil kan f. eks. innebære henting, lagring, plukking, ompakking, omlasting og videresending.

Svanco Transport og Spedisjon i Bergen er spesialister innenfor lange og tunge løft, samt transport av bred og tung last med semitrailer. En semitrailer er en lang tilhenger som trekkes etter en trekkvogn. Semitraileren er et av de mest brukte transportmidlene innen godstrafikken i Norge, og internasjonalt. Ved transport av bred last, uvanlige maskindeler eller store volum av paller er en semitrailer et godt arbeidsverktøy som får jobben gjort.

Vi har mange fornøyde kunder i Bergen og omegn. Vi vet at sikkerhet og kvalitet er viktig i våre leveranser med semitrailer. Vi anser en moderne og topp bilpark som en viktig del av bedriften og vår kultur. Både for å kunne utføre en effektiv jobb, men også av hensyn til sikkerheten for de ansatte og miljøet. Både kjøretøy og sjåfører holder høy standard.

Spesialtransport med semitrailer

Svanco Transport og Spedisjon i Bergen har egne biler for ekstra lange lengder, høyder og bredder. Vi har såkalte kolli traller som kun er 30 cm høye, der kan vi laste opp til 65 tonn. Vi har også flere Jumbotraller med kjørebruer, uttrekk og de kan samtidig breddes ut.

Dette gjør det mulig å frakte selv de tyngste og bredeste laster rundt hele Bergen og Hordaland.

Prosjektlaster, kombinasjons transporter sjø-land, er intet problem for vår prosjektavdeling.

Vi har etter mange år opparbeidet oss en solid kompetanse, våre medarbeidere vet hva som kreves for å gjennomføre en vellykket transport.

Semitrailer – Fordeler

Fordeler med semitrailer som transportmiddel er at de er et svært praktisk forhold til for eksempel lastebil og henger. Den har kun har én åpning, noe som gjør den særlig praktisk ved lasting og lossing. En semitrailer er en lang tilhenger som trekkes etter en trekkvogn. Den forreste delen av semitraileren vil ligge over trekkvognens bakerste aksling(er), noe som belaster trekkvognen med ca. 40% av tilhengerens vekt. Semitraileren kobles til trekkvogna med en «king-pin» og «svingskive». Semitrailer er et av de mest brukte transportmidlene innen godstrafikk. Dette fordi det er svært praktisk med kun en åpning – kontra kombinasjonen lastebil og henger, hvor man da må laste/losse bil og henger hver for seg. Mange semitrailere blir benyttet innen termotransport, og de er da utstyrt med ett eller to aggregater for kjøl/frys/varme. En semitrailer i “norsk” størrelse har plass til 33 Europaller (3×11) på gulvet. Ofte settes pallene to i høyden ved hjelp av bommer som holder det øverste laget oppe. Totalt fraktes da 66 paller i en semitrailer. Mange semitrailere har også sideåpning – det vil si at hele den ene langsiden kan åpnes for å lette lasting og lossing av ukurant gods. Ordet semitrailer brukes ofte om hele den sammensatte enheten – altså både trekkvognen og tilhengeren. Maksimal lengde og vekt for trekkvogn med tilhenger i Norge er 17,5 meter og 50 tonn uten dispensasjon fra Statens vegvesen.

Vi er en sikker og effektiv forbindelse mellom Deg og Dine kunder. En kombinasjon mellom dagens teknologi og vår erfaring gjør oss raske og sterke

Har du et oppdrag og trenger en semitrailer, ta kontakt med oss i Svanco Transport og Spedisjon. Vi har lang erfaring og vet hva som skal til for et transportoppdrag.

ØNSKER DU AT VI KONTAKTER DEG?

Bruke skjemaet nedenfor, så hører du fra oss.